Szolgáltatásaink

Együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy bevezessük bizonyítottan jól működő chatbot termékeinket, vagy hogy közösen létrehozzunk az ügyfelünk és a végfelhasználói személyes igényei szerint formált új megoldásokat.

Chatbot termékek

Chatbot termékek

Chatbot termékeinket több százezer felhasználónk igényei szerint formáltuk. HR-, e‑commerce-, rendezvény- és sportterületen használt megoldásaink villámgyorsan bevezethetőek, akár néhány hét alatt elérhetővé tehetőek a végfelhasználók számára.

Beszéljünk a bot termékekről
Egyedi chatbot fejlesztés

Egyedi chatbot fejlesztés

Ha valami teljesen újat szeretnél, egyedi problémáidra keresel megoldást, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Elkészítjük a speciális igényeid szerint kialakított chatbot MVP-t, és segítünk az új termék bevezetésében.

Beszéljünk az egyedi botokról

🔗 Moduljaink

Folyamatosan bővülő chatbot moduljaink lehetővé teszik, hogy gyorsan és költséghatékonyan építsük fel ügyfeleink botalkalmazásait. A modulok hasznosítják a beszélgető felület és a beépülő grafikus felület előnyeit is.

Szeretnél többet tudni rólunk?
Örömmel megosztjuk veled eredményeinket!
“Ez a csapat tényleg ért ahhoz, amit csinál. Folyamatos a fejlesztés, nincs megállás az ötletelésben. Örülök, hogy a RoboRobo-t választottuk partnerünknek!”
Fináczy Eszter Decathlon chatbot vélemény
Fináczy Eszter
Decathlon: Head of Customer Service
“A chatbotok igenis képesek terhelést levenni a cégek válláról úgy, hogy emellett a felhasználók is élvezhetik az előnyeit. Sokat vártunk, hogy egy olyan megoldással találkozzunk, ami megfelel az elvárásainknak, amit a RoboRobo megoldása és hozzáállása maradéktalanul teljesít.”
Mészáros Gábor Extreme Digital chatbot vélemény
Mészáros Gábor
Extreme Digital: Head of Customer Experience
“Az SZTE elkötelezett a hallgatók sikeressége mellett.
Sokféle élethelyzetből érkeznek hozzánk, és folyamatosan olyan digitális megoldásokat vezetünk be, amik többek között kényelmesebbé teszik az adminisztratív feladatok közötti eligazodást.
Külön öröm, hogy a hallgatók partnerek voltak a fejlesztésben, rengeteg visszajelzést és jó ötletet adtak a megvalósításhoz!”
Szakál Péter SZTE Todo chatbot vélemény
Szakál Péter
Szegedi Tudományegyetem: oktatási igazgató
”Hallgatóbarát egyetemként olyan digitális alkalmazásokkal szeretnénk megkönnyíteni a hallgatók boldogulását, amelyek közel állnak hozzájuk, és a mindennapjaikban használt és jól ismert eszközökkel elérhetőek.
Több idő maradhat így az egyetemi élet izgalmas történéseire.”
Dr. Kocsis Lilla SZTE Órarend chatbot vélemény
Dr. Kocsis Lilla
Szegedi Tudományegyetem: távoktatás fejlesztési projektvezető
“A világbajnokság üde színfoltja volt a Rezultz, a hazai és külföldi versenyzők, és természetesen a szurkolók is ezt használták az eredmények követésére. Rengeteg dícséretet kaptunk a chatbot kapcsán, és ezt a RoboRobo profi csapatának köszönhetjük!“
Kiss József Magyar Kajak-kenu Szövetség chatbot vélemény
Kiss József
MKKSZ: Head of Marketing
“Egy mobilalkalmazás teljes funkcionalitását kiváltotta a Contact chatbot. Mi, a szervezők és a vendégek is ezt az alkalmazást használtuk a programok követésére. A program kiválósága az egyszerű használhatóságából fakad.”
Lőrincz András Contact chatbot vélemény
Lőrincz András
Contact konferencia: Elnök
“A RoboRobo egy olyan botot hozott a fesztiválra, ami bárhol és bármikor egy kérdés feltevését követően automatikusan tájékoztatta a felhasználókat az éppen aktuális történésekről. Az én személyes kedvencem a meccskövetés funkció volt!”
Hodozsán Dániel V4 Future Sports Festival chatbot vélemény
Hodozsán Dániel
Szervező - V4 Future Sports Festival

Chatbotjaink

Extreme Digital

Bevezetése első évében több mint 220 000 ügyfélnek segített az Extreme Digital chatbotja és jelentősen növelte az ügyfélszolgálat hatékonyságát.

Tovább
Agymozgató

Az Agymozgató Magyarország egyik legközkedveltebb chatbotja. Egyszerű játékosított játékmenete százezrek fogaskerekeit mozgatta meg.

Tovább