Szolgáltatásaink

Együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy bevezessük bizonyítottan jól működő chatbot termékeinket, vagy hogy közösen létrehozzunk az ügyfelünk és a végfelhasználói személyes igényei szerint formált új megoldásokat.

Chatbot termékek

Chatbot termékek

Chatbot termékeinket több százezer felhasználónk igényei szerint formáltuk. HR-, e-commerce-, rendezvény- és sportterületen használt megoldásaink villámgyorsan bevezethetőek, akár néhány hét alatt elérhetővé tehetőek a végfelhasználók számára.

Beszéljünk a bot termékekről
Egyedi chatbot fejlesztés

Egyedi chatbot fejlesztés

Ha valami teljesen újat szeretnél, egyedi problémáidra keresel megoldást, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Elkészítjük a speciális igényeid szerint kialakított chatbot MVP-t, és segítünk az új termék bevezetésében.

Beszéljünk az egyedi botokról

🔗 Moduljaink

Folyamatosan bővülő chatbot moduljaink lehetővé teszik, hogy gyorsan és költséghatékonyan építsük fel ügyfeleink botalkalmazásait. A modulok hasznosítják a beszélgető felület és a beépülő grafikus felület előnyeit is.

Szeretnél többet tudni rólunk?
Örömmel megosztjuk veled eredményeinket!
“Ez a csapat tényleg ért ahhoz, amit csinál. Folyamatos a fejlesztés, nincs megállás az ötletelésben. Örülök, hogy a RoboRobo-t választottuk partnerünknek!”
Fináczy Eszter Decathlon chatbot vélemény
Fináczy Eszter
Decathlon: Head of Customer Service
“A chatbotok igenis képesek terhelést levenni a cégek válláról úgy, hogy emellett a felhasználók is élvezhetik az előnyeit. Sokat vártunk, hogy egy olyan megoldással találkozzunk, ami megfelel az elvárásainknak, amit a RoboRobo megoldása és hozzáállása maradéktalanul teljesít.”
Mészáros Gábor Extreme Digital chatbot vélemény
Mészáros Gábor
Extreme Digital: Head of Customer Experience
“A világbajnokság üde színfoltja volt a Rezultz, a hazai és külföldi versenyzők, és természetesen a szurkolók is ezt használták az eredmények követésére. Rengeteg dícséretet kaptunk a chatbot kapcsán, és ezt a RoboRobo profi csapatának köszönhetjük!“
Kiss József Magyar Kajak-kenu Szövetség chatbot vélemény
Kiss József
MKKSZ: Head of Marketing
“Egy mobilalkalmazás teljes funkcionalitását kiváltotta a Contact chatbot. Mi, a szervezők és a vendégek is ezt az alkalmazást használtuk a programok követésére. A program kiválósága az egyszerű használhatóságából fakad.”
Lőrincz András Contact chatbot vélemény
Lőrincz András
Contact konferencia: Elnök
“A RoboRobo egy olyan botot hozott a fesztiválra, ami bárhol és bármikor egy kérdés feltevését követően automatikusan tájékoztatta a felhasználókat az éppen aktuális történésekről. Az én személyes kedvencem a meccskövetés funkció volt!”
Hodozsán Dániel V4 Future Sports Festival chatbot vélemény
Hodozsán Dániel
Szervező - V4 Future Sports Festival

Chatbotjaink

Extreme Digital

Bevezetése első évében több mint 220 000 ügyfélnek segített az Extreme Digital chatbotja és jelentősen növelte az ügyfélszolgálat hatékonyságát.

Tovább
Süti futam

A Süti futam egy HTML5 technológiát használó chatbot játék, melyet az Extreme Digital Facebook-követői számára készítettünk.

Tovább