Szolgáltatásaink

Együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy bevezessük bizonyítottan jól működő chatbot termékeinket, vagy hogy közösen létrehozzunk az ügyfelünk és a végfelhasználói személyes igényei szerint formált új megoldásokat.

Chatbot termékek

Chatbot termékek

Chatbot termékeinket több százezer felhasználónk igényei szerint formáltuk. HR-, e-commerce-, rendezvény- és sportterületen használt megoldásaink villámgyorsan bevezethetőek, akár néhány hét alatt elérhetővé tehetőek a végfelhasználók számára.

Beszéljünk a bot termékekről
Egyedi chatbot fejlesztés

Egyedi chatbot fejlesztés

Ha valami teljesen újat szeretnél, egyedi problémáidra keresel megoldást, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Elkészítjük a speciális igényeid szerint kialakított chatbot MVP-t, és segítünk az új termék bevezetésében.

Beszéljünk az egyedi botokról

🔗 Moduljaink

Folyamatosan bővülő chatbot moduljaink lehetővé teszik, hogy gyorsan és költséghatékonyan építsük fel ügyfeleink botalkalmazásait. A modulok hasznosítják a beszélgető felület és a beépülő grafikus felület előnyeit is.

Szeretnél többet tudni rólunk?
Örömmel megosztjuk veled eredményeinket!
“Ez a csapat tényleg ért ahhoz, amit csinál. Folyamatos a fejlesztés, nincs megállás az ötletelésben. Örülök, hogy a RoboRobo-t választottuk partnerünknek!”
Fináczy Eszter Decathlon chatbot vélemény
Fináczy Eszter
Decathlon: Head of Customer Service
“A chatbotok igenis képesek terhelést levenni a cégek válláról úgy, hogy emellett a felhasználók is élvezhetik az előnyeit. Sokat vártunk, hogy egy olyan megoldással találkozzunk, ami megfelel az elvárásainknak, amit a RoboRobo megoldása és hozzáállása maradéktalanul teljesít.”
Mészáros Gábor Extreme Digital chatbot vélemény
Mészáros Gábor
Extreme Digital: Head of Customer Experience
“Az SZTE elkötelezett a hallgatók sikeressége mellett.
Sokféle élethelyzetből érkeznek hozzánk, és folyamatosan olyan digitális megoldásokat vezetünk be, amik többek között kényelmesebbé teszik az adminisztratív feladatok közötti eligazodást.
Külön öröm, hogy a hallgatók partnerek voltak a fejlesztésben, rengeteg visszajelzést és jó ötletet adtak a megvalósításhoz!”
Szakál Péter SZTE Todo chatbot vélemény
Szakál Péter
Szegedi Tudományegyetem: oktatási igazgató
”Hallgatóbarát egyetemként olyan digitális alkalmazásokkal szeretnénk megkönnyíteni a hallgatók boldogulását, amelyek közel állnak hozzájuk, és a mindennapjaikban használt és jól ismert eszközökkel elérhetőek.
Több idő maradhat így az egyetemi élet izgalmas történéseire.”
Dr. Kocsis Lilla SZTE Órarend chatbot vélemény
Dr. Kocsis Lilla
Szegedi Tudományegyetem: távoktatás fejlesztési projektvezető
“A világbajnokság üde színfoltja volt a Rezultz, a hazai és külföldi versenyzők, és természetesen a szurkolók is ezt használták az eredmények követésére. Rengeteg dícséretet kaptunk a chatbot kapcsán, és ezt a RoboRobo profi csapatának köszönhetjük!“
Kiss József Magyar Kajak-kenu Szövetség chatbot vélemény
Kiss József
MKKSZ: Head of Marketing
“Egy mobilalkalmazás teljes funkcionalitását kiváltotta a Contact chatbot. Mi, a szervezők és a vendégek is ezt az alkalmazást használtuk a programok követésére. A program kiválósága az egyszerű használhatóságából fakad.”
Lőrincz András Contact chatbot vélemény
Lőrincz András
Contact konferencia: Elnök
“A RoboRobo egy olyan botot hozott a fesztiválra, ami bárhol és bármikor egy kérdés feltevését követően automatikusan tájékoztatta a felhasználókat az éppen aktuális történésekről. Az én személyes kedvencem a meccskövetés funkció volt!”
Hodozsán Dániel V4 Future Sports Festival chatbot vélemény
Hodozsán Dániel
Szervező - V4 Future Sports Festival

Chatbotjaink

Agymozgató

Az Agymozgató Magyarország egyik legközkedveltebb chatbotja. Egyszerű játékosított játékmenete százezrek fogaskerekeit mozgatta meg.

Tovább
Quizgi

A Quizgi egy stadionnyi játékos egyidejű bevonását lehetővé tevő, élő LED kijelzőn futó chatbotkvíz-rendszer, ami már több világversenyen bizonyított.

Tovább