A RoboRobo csapata

Egy elhivatott csapat áll a RoboRobo mögött, akik magyarországi központunkban dolgozunk. Csapatunkat díjnyertes UX/UI tervezőkből, marketingesekből, kiváló fejlesztőkből és automatizációs szakértőkből áll.

RoboRobo Team member
RoboRobo Team member
RoboRobo Team member
RoboRobo Team member
RoboRobo Team member
RoboRobo Team member

Küldetésünk, hogy a chatbotok segítségével áthidaljuk a programok és az emberek között húzódó akadályokat.

A chatbotoknak köszönhetően könnyebb hozzáférést biztosíthatunk a felhasználóknak a számukra fontos adatokhoz és funkciókhoz. Így megkönnyítve a programok és emberek közötti kommunikációt, a cégek hatalmas előnyhöz jutnak a versenytársaikkal szemben. A technológia előnyei miatt jobban tájékozottá válnak munkavállalók és vásárlók, követhetőbbek lesznek a vásárlói viselkedések és igények, továbbá jelentősen csökkennek a költségek, míg fokozódik a hatékonyság, valamint az elégedettség.

A mesterséges intelligenia újraformálja a végfelhasználók jelenlegi viselkedését, és lehetőséget ad, hogy jobb szolgáltatást biztosíthassuk a számukra.

RoboRobo Chatbot Studio csapat
RoboRobo Chatbot Studio csapat
RoboRobo Chatbot Studio csapat
RoboRobo Chatbot Studio csapat
RoboRobo Chatbot Studio csapat
RoboRobo Chatbot Studio csapat

🔗 Moduljaink

Folyamatosan bővülő chatbot moduljaink lehetővé teszik, hogy gyorsan és költséghatékonyan építsük fel ügyfeleink botalkalmazásait. A modulok hasznosítják a beszélgető felület és a beépülő grafikus felület előnyeit is.

UX fókuszú tervezés

UX fókuszú tervezés

Az évek során fejlesztett chatbotjaink folyamatosan fejlődtek és váltak egyre sikeresebbé. Több millió felhasználói üzenet alapján formáltuk a megoldásainkat, és a felhalmozott tudást új alkalmazásaink fejlesztésénél is hasznosítjuk!

Saját keretrendszer

Saját keretrendszer

Saját fejlesztésű chatbotkeretrendszerünk bármilyen üzenetküldő alkalmazáshoz vagy API végponttal rendelkező rendszerhez csatlakoztatható. Több nyelvű hibrid applikációinkhoz több tucat tesztelt bot modul csatlakoztatható (például: készlet ellenőrző, jegyrendszer, hitel kalkulátor, stb.).

Kutatási projektek

Kutatási projektek

Rendszeresen tartunk belső, céges hackathonokat, amikor a chatbot platformok által biztosított új funkciókra építve készítünk demoalkalmazásokat. Feszegetjük a határainkat, hogy a hackathonok során megszerzett tudással is ügyfeleink számára teremthessünk értéket.

Hackathon példa: Booxly chatbot

Szeretnél többet tudni rólunk?
Örömmel megosztjuk veled eredményeinket!

Platformok

Csapatunkkal különböző platformokra fejlesztünk chatbot alkalmazásokat.

Facebook Messenger

A Facebook Messenger Magyarország legelterjedtebb azonnali üzenetküldő alkalmazása. A Messenger chatbotok a Facebook-oldalaknak írt üzeneteket dolgozzák fel és azokra válaszolnak. A Messenger platformra programozott alkalmazásaink közül kerültek ki a legtöbb hazai felhasználóval és beérkező üzenettel rendelkező botjaink.
Rakuten Viber

A Rakuten Viber platform biztonságos adatkommunikációjával, kreatív UI-elemeivel és gyönyörű matrica kampányaival került be a köztudatba. Viberes chatbotjaink között szerepel a Sihuhu, amely kapcsán hivatalos Rakuten Viber és MÁV-partnerekké váltunk.
A RoboRobo a Rakuten Viber hivatalos partnere
<br>2018. augusztus óta.
A RoboRobo a Rakuten Viber hivatalos partnere

2018. augusztus óta.
WhatsApp

A WhatsApp a Facebook-csoporthoz tartozó üzenetküldő alkalmazás. Közép- és Nyugat-Európában a legelterjedtebb, de itthon is népes felhasználói bázist tudhat magáénak. Letisztult chatbot UI-elemeinek köszönhetően minimális adatforgalommal jár a chatbot használata.
Slack

A Slack üzenetküldő alkalmazást a cégek gyors és hatékony belső kommunikációra használják. A Slack botjaink segítik a munkatársakat, hogy anélkül is hozzáférjenek funkciókhoz és információkhoz, hogy el kellene hagyniuk az alkalmazást. Így gyorsabban és hatékonyabban végzik a mindennapi feladataikat.
Widget

A widget chatbotok üzenetküldő alkalmazások nélkül működnek, a böngésző ablakban jelennek meg a weboldalak felületein. A widget chatbothoz nem szükséges, hogy fiókkal rendelkezzen a felhasználó. A saját fejlesztésű widget chatbot rendszerünk látványos UI elemekkel tartíkottuk, amik segítik a botok és felhasználók közötti kommunikációt.

Chatbotjaink

Decathlon

Azonnali megoldás a gyakori e-commerce problémákra, éjjel-nappal: ezt kapják a Decathlon vásárlói – gördülékenyen és automatikusan!

Tovább
Rezultz

A magyarországi Kajak-Kenu Világkupa helyszíni nézői számára készítettük el a Rezultz chatbotot, mely percrekész, visszanézhető információt nyújtott mindenkinek.

Tovább