Chatbotjaink

Saját fejlesztésű keretrendszerünkön működő chatbotjainkat
piacvezető e-commerce cégek, világbajnokságok, sport klubok, állami szervek, startupok és még sok más kiváló cég hasznosítja!

Messenger
Rakuten Viber
Whatsapp
Slack
Widget
Praktiker

Ismerkedj meg a Praktiker új chatbotjával! Ez az innovatív eszköz segít a rendelésed nyomon követésében, készletinformációk lekérdezésében és még sok másban.

Tovább
Auchan Karrier

A jelentkező ír egy kommentet, hogy érdekli az állás, és az Auchan Karrier chatbot elküld neki minden szükséges információt. Ilyen egyszerű a folyamat!

Tovább
Rossmann

Legyen szó megrendelés állapotról, Rossmanó programról vagy nyitvatartásról, a Rossmann chatbot azonnal megválaszolja a kérdéseket!

Tovább
Decathlon

Azonnali megoldás a gyakori e-commerce problémákra, éjjel-nappal: ezt kapják a Decathlon vásárlói – gördülékenyen és automatikusan!

Tovább
SZTE Órarend

A Szegedi Tudományegyetem Órarend / SZTE+ chatbotja egy kényelmes és villámgyors felületen keresztül biztosít hozzáférést az órarend- és vizsgaadatokhoz, amit aktív Neptun kapcsolattal tesz lehetővé.

Tovább
SZTE Todo

A Todo / SZTE+ chatbot megoldásnak köszönhetően a friss egyetemisták egy beiratkozási asszisztenst és személyreszabott feladatlistát kapnak.

Tovább
Extreme Digital

Bevezetése első évében több mint 220 000 ügyfélnek segített az Extreme Digital chatbotja és jelentősen növelte az ügyfélszolgálat hatékonyságát.

Tovább
Süti futam

A Süti futam egy HTML5 technológiát használó chatbot játék, melyet az Extreme Digital Facebook-követői számára készítettünk.

Tovább
Sihuhu

A MÁV utasai számára készítettük el a Sihuhu chatbotot, amellyel mindenki pillanatok alatt megszerezheti, illetve megoszthatja a számára fontos vasúti információkat – és könnyen vissza is keresheti azokat.

Tovább
Dolgozzunk közösen a chatbot projekteden!
Obor Bank

Az Obor Bank a fiktív pénzügyi intézetünk. Azért készítettük, mert így szeretnénk bemutatni, hogy a pénzügyi szektorban mi mindenre lehet képes egy banki lead-generáló chatbot.

Tovább
Agymozgató

Az Agymozgató Magyarország egyik legközkedveltebb chatbotja. Egyszerű játékosított játékmenete százezrek fogaskerekeit mozgatta meg.

Tovább
Mozimoji

🎬💬❓🤔🥂- azaz a Mozimoji egy remek mozis chat kvíz, amit az emoji-generáció igényeinek megfelelően alkottunk meg.

Tovább
Rezultz

A magyarországi Kajak-Kenu Világkupa helyszíni nézői számára készítettük el a Rezultz chatbotot, mely percrekész, visszanézhető információt nyújtott mindenkinek.

Tovább
Booxly

A Booxly egy chatbot alapú, gamifikált könyvjelző rendszer, ami több extra funkcióval is segíti és motiválja az olvasókat.

Tovább
Contact konferencia

Konferenciákra specializálódott chatbotunk igazi mélyvízben bizonyított: Magyarország egyik legnagyobb ügyfélszolgálati szakmai eseményén mutatta be a műfajban rejlő lehetőségeket.

Tovább
Quizgi

A Quizgi egy stadionnyi játékos egyidejű bevonását lehetővé tevő, élő LED kijelzőn futó chatbotkvíz-rendszer, ami már több világversenyen bizonyított.

Tovább
V4 Future Sports Festivals

Az eddigi legnagyobb magyar e-sport eseményre fejlesztett chatbot a meccsek állásának chat-közvetítésétől a cosplay-szavazásig innovatív megoldások sorával tette teljessé a nézők élményét.

Tovább